Ervaringen

Twijfel je nog of 
ben je benieuwd
hoe cliënten van
#TeamCarmen
de coaching ervaren?

Lees snel verder!

Noelle

Online Coaching BASIS PLUS & Fotoshoot begeleiding
‘Super blij ben ik met een coach zoals Carmen! Vanaf het eerste moment voelde ik me op me gemak bij haar. De manier waarop ze met je communiceert geeft je het gevoel dat je haar al jaren kent. Naast de fysieke progressie die ik heb gemaakt, ben ik nog dankbaarder voor me verandering in mijn mind-set. Je doelen behalen is met vallen en op staan en daar helpt Carmen je super door heen. Nieuwe doelen zijn gemaakt – in augustus ga ik mijn aller eerste fotoshoot hebben! Carmen gaat mij hier bij helpen & ik ben nu al benieuwd naar het resultaat.’

 

Sanne

Online Coaching Basis Plus
‘In Januari nam ik de stap om me aan te melden bij #TeamCarmen. Dit was een hele goede keuze! Ik maakte mezelf altijd wijs dat ik niet onder een bepaald gewicht kon komen omdat ik dacht dat dat ‘mijn’ gewicht wel zal zijn. Ondertussen zit ik al ruim onder dat gewicht en ben ik ruim 5 kilo kwijt! Dit dankzij de goede adviezen en trainingsschema’s van Carmen. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht maar ook als het even niet zo lekker gaat weet Carmen mij weer te motiveren! Ze is niet alleen een top coach maar ook een rots in de branding!’

Isabelle

Online Coaching PREMIUM

Ik word ondertussen bijna 1,5 jaar gecoacht door Carmen. In eerste instantie kwam ik bij haar om de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken en meer uitdaging in krachttraining te krijgen. Mijn progressie in de gym liep een beetje stil en ik wilde meer uitdaging.

Toen ik dat behaald had, bleven we nieuwe doelen stellen. Niet alleen in mijn fysiek, maar ook op het gebied van resultaten in de sportschool en veranderingen in leefstijl en mind-set. Ik ben super trots op de zichtbare progressie, maar nog wel meer op de mentale shift die ik heb gemaakt en waar ik dagelijks nog steeds veel over leer!

Carmen is niet zo maar een coach die alleen even een programmaatje voor je maakt. Ze kijkt naar het totaalplaatje, alle factoren die meespelen en invloed hebben op het bereiken van je doel. Of dat nou mentaal, hormonaal of door een factor uit je leefstijl komt. Carmen houdt het in de gaten!

Voorlopig ben ik zeker nog niet klaar bij Carmen, nu in voorbereiding om een killershape neer te zetten bij mijn fotoshoot. En daarna, who knows?!

Dankjewel lieve Car voor alle hulp, programma’s, leerzame videocalls, voicenotes en gesprekken.  Ondertussen -10 kg op de weegschaal, maar zo veel meer winst in spiermassa en persoonlijke groei. Wooow! 

 

Demi

Online Coaching BASIS PLUS
Nu een aantal weken onderweg onder begeleiding van Carmen. Voordat ik de hulp van Carmen inschakelde was ik aardig de weg kwijt met betrekking tot voeding en bewegen. Na mijn topsportcarrière in 2016 in de motorcross was mijn kijk op voeding en bewegen volledig verstoord. Ik had wel enig beeld van hoe het moest maar wist totaal niet meer hoe ik dit voor elkaar kreeg. Nu met Carmen ben ik weer zo happy in mijn lichaam en geest. Ik had niet verwacht hoe positief deze ervaring ging zijn en hoe snel ik resultaat zou boeken. Als ik weer voor de keuze stond had ik het zo weer gedaan!

Lisanne & Angela

DUO Personal Training
‘Wij hebben 3 maanden Personal Training gehad bij Carmen en hebben dit als onwijs positief ervaren! Ondanks dat we zelf al wel aan krachttraining deden, wisten we nooit zeker of wel het wel goed deden of de oefeningen effectief uitvoerden. Carmen heeft ons heel erg geholpen bij het verbeteren van onze techniek, onze houding & natuurlijk het boeken van progressie. Mede door Carmen haar kennis, hulp en enthousiasme hebben we veel progressie geboekt. Waar we eerst een hip thrust met 50 KG deden, kunnen we deze nu met 90 KG! We zijn heel erg blij met deze investering in onszelf en raden Carmen zeker aan als Personal Trainster!’

Melissa

Personal training
‘Ik ben een half jaar geleden begonnen met het volgen van Personal Training en Coaching bij Carmen. Vanaf het moment van de intake ging het allemaal al heel erg soepel en fijn, ze is heel meegaand en de doelen van de cliënten staan echt op nummer 1. Ik ervaar elke training als super leuk en leerzaam en ga altijd weer weg met een voldaan gevoel, dat is echt top! Er is ook niets dat niet besproken kan worden, voor alles is een gepaste aanpak of oplossing. Ik ben 100% tevreden en blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij Carmen coaching en training te gaan volgen!’

Laura

Online Coaching BASIS PLUS
‘Vorig jaar september ben ik begonnen bij Carmen op aanraden van een vriendin. En dat is de beste keuze ever geweest! Wat een ontzettend fijn en steady traject heb ik mogen hebben. Carmen haar kennis, ervaring, motiverende appjes en troostende woorden hebben mij enorm geholpen tot de shape, maar ook de mindset die ik nu heb. Ook enorm fijn dat ik dag en nacht kon appen en ik al mijn vragen of situaties meteen kon delen. Want dat lucht zó op!

Ik begon als een (toen nog bruine) zoutzak en zit nu zoveel beter in mijn vel! Los van het feit dat kleding een stuk losser zit of niet meer past en dat ik mij fysiek beter voel, heeft het mij mentaal ook zo ongelooflijk veel gebracht. Niet meer nadenken over hoe je zit en of je vetrolletjes te zien zijn, niet meer onzeker voelen maar ook zeker niet meer een slechte relatie met voeding. Ik ben mij nu bewust van wat ik eet maar ook zeker van hoe ik eet en mijn relatie met voeding is zoveel beter. En Car, dat heb je écht knap gedaan!

Voor nu scheiden onze wegen maar wat mij betreft zijn wij zeker nog niet klaar met elkaar. Ik hoop echt dat wij elkaar nog een keer mogen treffen met mooie nieuwe doelen die we ook dan zeker weer gaan behalen! Je bent een topper en de beste coach die ik mij had kunnen wensen.’

 

Lisanne

Online Coaching PREMIUM
‘Vanaf het moment dat ik echt toe was aan een volgende stap binnen mijn fitnessavontuur, wist ik meteen dat ik me bij #TeamCarmen aan wilde sluiten. De elementen uit Carmen haar coaching en de verhalen die ik op dit profiel las, spraken mij ontzettend aan. En dat we een match zijn is gebleken! ‘Ik probeer het eerst drie maandjes, maar daarna zie ik wel weer hoor..’, is wat ik eerst dacht. Inmiddels zijn we in een lichtflits een half jaar verder, en ben ik nog lang niet van plan te stoppen.

Ik zocht naar ‘doelen’, ondanks dat ze nog geen concrete vorm hadden. En zelfs zonder dat we die doelen nog steeds niet echt hebben gesteld, heb ik al zoveel mogen bereiken! Enerzijds is het hard werken, maar anderzijds gaat het ook weer allemaal vanzelf. Carmen geeft me de handvatten, kennis en support die ik nodig heb, vaak zonder er zelf naar te vragen. Ik ben enorm trots op mijn fysiek, mentale groei en mijn verrijkte kennis op fitnessgebied. Een positie waarin ik me zonder Carmen echt niet had kunnen verkeren… En die gaat alleen nog alleen maar beter en beter worden, dat weet ik zeker! Het klinkt cliché maar het is nou eenmaal zo: my coach is the best coach! Lieve Car, ik ben heel dankbaar voor jouw coaching!’

Britt

Online Coaching BASIS PLUS
‘Eind februari ben ik bij Carmen begonnen. Na twee heupoperaties, een banenwissel en daarnaast een studie was de balans in voeding en beweging ver te zoeken. Om de balans terug te krijgen had ik een stok achter de deur nodig en Carmen was deze stok!

Toen ik begon was het doel om mijzelf fitter te voelen en fysiek strakker te worden. Met de hulp van Carmen heb ik nu al zo veel meer dan dat bereikt! Ik zit een stuk beter in mijn vel, heb meer energie en mijn zelfbeeld is enorm verbeterd. Ook mijn fysiek is erg veranderd. Mijn gewicht is hetzelfde, maar het verschil in lichaamssamenstelling is goed zichbaar!

Carmen heeft mij de afgelopen tijd super goed begeleid in het maken van bewuste keuzes op het gebied van voeding, beweging en stress. Daarnaast heb ik door Carmen geleerd om mijn lichaam te accepteren zoals het is en dat meer echt niet altijd beter is. Toen ik net begon had ik er best moeite mee dat ik door mijn zwakke heupen niet meer zo zwaar kon tillen als voorheen. Door bewuster te trainen ben ik op een verantwoorde manier echt al een stuk sterker geworden.

Carmen is een super eerlijke en betrokken coach die er altijd voor je is en ik ben super blij met de mentale en fysieke progressie die ik door haar heb kunnen maken. De komende maandjes gaan we hier nog lekker mee verder, dus samen op naar nog meer progressie! ’

 

Romy

Online Coaching BASIS PLUS
‘Ongeveer 3 maanden geleden startte ik het traject bij Carmen. Ik was zeker niet ontevreden met mijn lichaam maar ik wilde vooral sterker worden, fysiek en mentaal. Een aantal maanden verder voel ik mij 1000x sterker, fysiek en mentaal, dit had ik van te voren nooit gedacht!

Carmen heeft mij heel goed en fijn begeleidt tijdens dit traject. Aangezien ik geopereerd moest worden, hebben we besloten toe te werken naar een zo sterk mogelijk en gezond lichaam wat mij zou gaan helpen in het herstel.

Daarnaast heeft Carmen mij ook mentaal heel erg geholpen. Ze heeft me laten inzien dat je met een blessure echt nog wel resultaten kan boeken ondanks dat je misschien niet volluit kan trainen, of anders moet trainen & rekening moet houden met verschillende aspecten. Op sommige momenten heb ik zitten balen dat ik bepaalde oefeningen niet kon uitvoeren. Carmen liet mij zien dat balen mag en dat het soms beter is om er even aan toe te geven, als je daarna de draad maar weer oppakt!

Dankzij Carmen ga ik vol vertrouwen mijn operatie en revalidatie tegemoet en heb ik de handvatten gekregen om dit straks tijdens herstel vast te kunnen houden. Mocht jij twijfelen om ook aan jezelf te werken dan zou ik je dit traject zeker aanraden, zelfs met een blessure is het mogelijk om je resultaat te boeken, dus bij twijfel, gewoon doen, het is het echt 100% waard! Carmen, bedankt voor alles, je bent echt een topper! Als ik straks na mijn operatie weer fit ben kom ik zeker terug om weer verder te werken en dan vol gas!’

Wendy

Online Coaching PREMIUM & BASIS PLUS
‘Eind mei 2020, midden in de lockdown, startte ik mijn coachingstraject met Carmen. Ik wilde mij graag weer fitter en energieker voelen en daarbij mijn vetpercentage verlagen. Maar mijn hoofddoel was en is mijn gezondheid zo stabiel mogelijk te houden. Een leuke uitdaging voor ons allebei.

Mijn traject zag en ziet er zowel voor Carmen als voor mij heel anders uit omdat we met nog 1 heel belangrijke factor rekening moeten houden; namelijk diabetes type 1. Afgelopen maanden heb ik letterlijk met ups en downs doorlopen, maar mede dankzij Carmen is het mij toch gelukt om richting mijn doelen te gaan en ben ik niet alleen fysiek maar ook mentaal heel erg gegroeid en daar ben ik haar mega dankbaar voor!

Aankomende maanden gaan we gelukkig nog even door en gaan we hopelijk nog meer stappen maken. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik kan wel zeggen dat ik steeds trotser op mezelf word.’

 

Nikki

Online Coaching PREMIUM

‘In mei 2020 ben ik mijn coaching traject bij Carmen begonnen, en boy wat was het waardevol. Carmen heeft me zoveel geleerd op het gebied van voeding en trainingsleer, maar ze heeft me ook heel veel geleerd over… mij! Eerst vond ik het maar spannend en eng om de sportschool in te gaan en nu ben ik er met moeite uit te halen. Mijn werk heb ik zelfs voortgezet in de gym en mijn fitness-opleiding staat ook al gepland.

Ik sta vandaag de dag zoveel sterker in mijn schoenen! Ook al denk je dat het traject voornamelijk om je fysiek gaat; mentaal heb ik echt de grootste stappen gezet. Carmen heeft me alleen maar aangemoedigd en liet me zien wat allemaal wél kan, in plaats van wat niet kan. Carmen is flexibel en kijkt continu mee met je doelen en naar wat voor jou werkt – dus ook als dit door het traject heen een (paar) keer verandert. De dingen die ik heb geleerd zijn onvervangbaar en heel belangrijk voor mij, en ik ben ontzettend blij dat ik Carmen heb leren kennen. Dit traject was voor mij een geweldige start en ik ben dankbaar dat een top coach als Carmen mij hiermee heeft geholpen!’

Carmen

Online Coaching BASIS PLUS
‘Sinds januari ben ik gestart bij Carmen en ik kan letterlijk niks negatiefs zeggen over mijn ervaringen met Carmen. Carmen is een coach die erg meelevend is en 24/7 voor je klaar staat. Wat ik zo erg waardeer aan Carmen is dat zij haar eigen ervaringen met je deelt, de ups en de downs. Door haar openheid voelde ik mij al heel snel op mijn gemak bij haar. Ook heb ik ontzettend veel geleerd van Carmen. De gekste en meest doordachte vragen heeft Carmen beantwoord voor mij. Dit via een persoonlijke spraakmemo, via de mail, via ZOOM of gewoon lekker via WhatsApp. Carmen is een coach die ik aan alle vrouwen zou aanraden, zij helpt je met je fysieke doelen maar ook zeker met je mentale doelen!’

 

Femke

Online Coaching BASIS PLUS
‘Voordat ik startte bij Carmen had ik niet verwacht deze resultaten te kunnen behalen. Mede door de persoonlijke en no-nonsense aanpak hebben we hieraan kunnen werken. Carmen denkt graag met je mee en zorgt voor tips en een plan dat helemaal bij jou past om jouw persoonlijke doelen te behalen. Hierdoor is het mij gelukt om naar een drogere shape toe te werken. Ondertussen ben ik al ruim 7 kilo kwijt. Dit was niet het doel van het traject, maar uiteraard ben ik erg blij met deze extra winst!’

Romy

Online Coaching & Wedstrijd voorbereiding
Vanuit een eetstoornis verleden ben ik bij Carmen terecht gekomen. Ik was al een tijdje hersteld en in die tijd heb ik de sportschool ontdekt. Ik merkte dat ik mezelf er mentaal beter & sterker door voelde en daardoor wilde ik er graag mee verder, alleen was ik bang evt terug te vallen of juist door te slaan in het sporten.. ook wilde ik graag begeleiding, zodat ik wist wat ik moest doen in de gym i.p.v. een standaart schema volgen.

De 1e periode heeft Carmen mij mentaal nog erg veel geholpen met voeding, onzekerheden, veel vertrouwen gegeven in de gym en nog de allerlaatste restjes ‘eetstoornis’ bij mij weg kunnen halen. De relatie met voeding + sporten die ik nu heb, is iets wat ik nooit gedacht had te kunnen hebben. 

Tijdens dit proces raakte ik zelfs geïnteresseerd om een wedstrijd te gaan doen! Mijn mindset was ondertussen zo goed dat iedereen vertrouwen in mij had dat het goed zou komen en ik dat aankon, je moet namelijk wel een zware prep in met veel restricties.. wat niet altijd goed kan gaan met een ED verleden…

De laatste weken van prep kreeg ik ook weer dezelfde herkenning vanuit die periode (laag vet% -> dus altijd koud, snel moe, enz..) wat niet altijd makkelijk was. Carmen heeft me hierbij super goed geholpen en stond 24/7 klaar voor mij! Nu is mijn wedstrijd seizoen afgelopen en voel ik me super! Voeding kon ik alweer snel goed oppakken en heb geen probleem met de gedachtes rondom aankomen. In tegendeel heb ik er juist super veel zin in, kom maar door met de gains en energie! Op naar Romy 3.0!’

Sylvia

Personal Training, 1x per week
‘Na heel wat (ongezonde) diëten en diverse sporten lukte het me niet om een gezonde en duurzame balans te vinden. Mijn voedselintoleranties maakte het extra lastig. En ook mijn hypermobiliteit hielp niet echt mee. Daarnaast is er een ton van informatie tegenwoordig op internet te vinden wat vaak zichzelf weer tegen spreekt. Ik wist niet meer wat nu goed was voor mij, ik had hulp nodig! Zodoende ben ik bij Carmen terecht gekomen.

Wat mij aantrok is haar specialisatie in krachttraining voor vrouwen. En ook haar tips in onze eerste gesprek om wat minder op de getalletjes te focussen, maar juist op hoe je je voelt en een passende leefstijl te vinden voor mij. Dankzij Carmen werk ik niet alleen fysiek maar ook mentaal aan mezelf. Ik ontwikkel gezonde gewoontes, krijg meer zelfvertrouwen en wordt sterker. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de fysieke transformatie ook al zo snel zou volgen. Ik zie het niet alleen zelf, maar krijg ook veel complimenten van mensen om mij heen. Dat ik weer straal en er goed uit zie.

Voorheen was ik nu al weer terug gevallen in (vr)eetbuien, rug/ knie klachten, verzuring. En nu… zelfs met een lockdown tussendoor heb ik: geen blessures, meer energie en geen (vr)eetbuien! De trainingsmomenten beginnen ook steeds meer gewoonte te worden.

Daarnaast kan en mag ik altijd alles vragen over voeding, supplementen en natuurlijk oefeningen. Hierdoor begrijp ik o.a. ook steeds meer waarom ik bepaalde oefeningen doe.

Carmen bedankt voor het delen van je kennis, mentale support, eerlijkheid en natuurlijk gezelligheid. Je bent een topper! En we gaan voorlopig nog even lekker verder knallen.’

Laura

Online Coaching PLUS & Fotoshoot voorbereiding

‘In mei 2021 bij Carmen gestart met het premium online coaching. Mijn doel, een fotoshoot. Het eerste kennismakingsgesprek werd mij al duidelijk, dit gaat pittig worden. Als je Carmen je doel geeft dan doet ze er alles aan om jou dat doel te laten behalen. Recht door zee, geen getrut en gewoon hard trainen en doen wat je moet doen. No-nonsense.

Ik ben gestart met 2 weken op onderhoud eten en testen van de oefeningen. Ik koos voor Online Coaching PLUS, met maandelijkse techniek sessie. Toch fijn om face tot face je voortgang te bespreken en oefeningen door te nemen in plaats van het alleen beoordelen van je techniek op afstand. Het hebben van een coach was erg wennen – Carmen heeft mij regelmatig moeten reminden ….. IK BEN ER ALS JE MIJ NODIG HEBT!

Na 4 weken kwam het resultaat van regelmatig eten en met een doel trainen naar voren,  maar naar mate de weken vorderde was het lastig progressie te blijven zien. Carmen gaf de tip om week 1 met week 9 te vergelijken en wat een verschil!!! Een mooie motivatie om weer door te gaan.

Mijn gewicht bleef dalen maar nog steeds voldoende energie voor de trainingen. En dan na 17 weken de laatste week, die was pittig en heb ik veel steun gehad aan de appjes van Carmen. De foto’s van de fotoshoot zijn erg mooi geworden en ik ben heel happy met mijn shape. In totaal ben ik ruim 9 KG vetmassa verloren, maar een stuk sterker geworden!

Carmen is een coach voor oprechte eerlijkheid, hard werken, humor en support op de momenten dat je even een dip hebt. Thanks Car!’

Maroucha

Online Coaching PLUS & Fotoshoot Voorbereiding
‘In juni 2020 ben ik begonnen bij Carmen, met als doel: mijn vetpercentage verlagen. In september 2020, heb in mijn doelstelling veranderd naar: Fotoshoot.

Ik zag geen resultaat in de trainingen, welke ik zelf 3 keer per week thuis, in de tuin deed. Dat ik aan kwam, maakte me ook niet gelukkiger. Ik maakte de keus om mij te laten coachen door Carmen. Ik ben begonnen met PT’s – eerst in het bos (sportscholen dicht) en daarna in de gym. Uiteindelijk ben ik van PT’s overgestapt naar Premium, met een maandelijkse techniek sessie.

De trainingen gingen goed en het was even aankijken, wat lichamelijk voor mij werkte kwa voeding. In het opbouwen van kracht, maakte ik grote stappen en mijn vetpercentage daalde steady. Ik zag dus niet alleen fysiek verschil, maar ik merkte het ook! Naast fysieke progressie, heb ik dus ook veel mentale progressie geboekt.

Ik wilde graag een fotoshoot plannen voor in mei 2021, waarin ik mooi/droog/sexy/vrouwelijk op de foto wilde overkomen. In januari 2021 begonnen met de voorbereidingen. Carmen heeft veel goed advies gegeven in dit traject. Ook wanneer ikzelf even geen progressie zag, wist Carmen mij weer te motiveren. Uiteindelijk werd mijn lichaam droger en droger voor de fotoshoot en ben ik super blij en trots op het resultaat welke ik heb behaald. Vooral trots op zo een resultaat, doordat ik dit zelf, met behulp van Carmen heb behaald in een periode van allerlei lockdowns en teleurstellingen.

Carmen heeft mij zo veel geleerd, dank je wel voor het proces!’

Tessa

Online Coaching PREMIUM

‘Na heel wat mislukte pogingen in de gym en ongezonde voedingspatronen, lukte het maar niet om die balans te vinden. Ik wist niet waar ik moest beginnen en dat is de reden waarom ik Carmen heb ingeschakeld.

De afgelopen maanden lag de focus op de vet verliezen, sterker worden en ook vooral
een betere mindset creëren omtrent voeding en training.

Ik had wel ervaring met krachttraining, maar vaak zonder resultaat en vaak ook met dikke tegenzin omdat ik “zo maar” wat deed. Ook wist ik nooit hoe ik een oefening correct moest uitvoeren. Daarom heb ik er voor gekozen om coaching met maandelijkse techniek sessie te nemen, zodat ik ook beter zou worden in krachttraining.

Naast de fysieke progressie, ben ik dankzij Carmen ook mentaal sterker geworden.
Ik weet wat ik nodig heb qua voeding, ik heb veel meer energie én meer zelfvertrouwen gekregen. Ook heb ik nu echt plezier in het trainen gekregen en heb ik zoveel meer kennis over de techniek die bij krachttraining komt kijken. Daarom waren de technieksessies en coaching gesprekken echt super fijn!

Carmen is een eerlijke en betrokken coach. Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen over voeding, suppletie of training. Bedankt Carmen voor alle hulp, progressie, trainingsschema’s en coaching gesprekken!’

Naomi

Online Coaching Basis

‘Voordat ik impulsief aan het gehele droogtrain proces begon, had ik weinig tot geen kennis. Een ding wist ik wél zeker: ik wilde mijn beste shape ooit halen en dit vastleggen met een fotoshoot. 

Na de eerste call met Carmen, kreeg ik een fijn gevoel. We hadden samen mijn doel besproken en ik kreeg het gevoel dat we op één lijn lagen hierin.  In minder dan drie maanden wilde ik zo droog mogelijk voor de camera staan, maar waar moet iemand die nog nooit van het woord ‘macro’s’ heeft gehoord beginnen?

Ontkennen zal ik niet, het waren drie pittige maanden. Het waren de zomermaanden waarin ik keuzes moest maken en dingen moest laten. Maar terugkijkend, was het vooral een tijd waarin ik onwijs veel heb mogen leren van Carmen. Ik heb niet alleen geleerd over technieken en tempo’s die je gebruikt tijdens het trainen, maar ik heb zelfs kennis over de menstruatiecyclus opgedaan. En of ik een hongergevoel had? JA, maar gaande weg heb ik van Carmen geleerd om slimmere voedingskeuzes te maken, passend bij mijn doel.

Door de begeleiding van Carmen tijdens dit proces, heb ik kennis mogen opdoen wat ik voor de rest van mijn leven kan meeneem. Al met al, onwijs veel geleerd en een shape bereikt waar ik super trots op ben!

En of ik er klaar mee ben? Nee! Dat was al heel snel duidelijk voor mij. Wie weet ooit een bikini fitness wedstrijd?’

Annamarie

Online Coaching Basis PLUS

‘Ik was in mijn twintiger jaren altijd rond de 65 kilo, maar door mijn baan in destijds zijn de kilo’s er langzaam bij gekomen. In februari 2020 zat ik op mijn hoogste gewicht ooit, 76,9KG. Er moest wat gebeuren, want hier voelde ik me niet prettig bij.

Doordat ik door corona niet naar de sportschool kon, ben ik veel gaan wandelen. Ik at elke dag hetzelfde, “crackers met kaas en veel bewegen” was mijn antwoord op de vragen hoe ik uiteindelijk zoveel ben afgevallen. Ongeveer anderhalf jaar later zat ik op mijn laagste gewicht, namelijk 64 kilo. Ik was weer slank, maar zonder spiermassa.

In oktober 2021 kreeg ik een nieuwe baan en wilde ik het roer omgooien. Ik kwam in contact met Carmen en ik ben het traject gestart met het doel: spiermassa bouwen. We zijn begonnen met het goed in kaart brengen van mijn voeding, drie keer per week te trainen en dagelijks factoren als stress en slaap te loggen.

Ik heb vanaf oktober 2021 tot en met nu heel veel geleerd bij Carmen, vooral over voeding en training, maar misschien nog wel het aller belangrijkste: de juiste mindset rondom training én voeding.

Deze foto’s zijn een goede schets van hoe een lichaam positief veranderd van krachttraining. Een vrouw wordt niet opeens ‘mannelijk’ door krachttraining. Ik hoop hiermee te laten zien dat alle vrouwelijke vormen juist beter uitkomen dóór krachttraining. Gewicht is maar een getal, daarvan ben ik 100% overtuigd.’ 

Laura

Online Coaching Premium

 

‘Ik heb nu ongeveer 4 maanden coaching bij Carmen. Ik ben mega tevreden en vind dit echt een investering in mezelf! Mijn doel was om vet te verliezen, mind mindset verbeteren en meer kennis op te doen over krachttraining. Ik heb gekozen voor online coaching inclusief maandelijkse check-in/techniek sessie, waar ik maar al te graag de rit voor maak vanuit Amstelveen. De check-ups en techniek sessies zijn heel waardevol en leuk.

Naast de maandelijkse techniek sessies, krijg ik feedback op filmpjes die ik maak tijdens het trainen. Altijd duidelijke, uitgebreide feedback waardoor ik steeds verbeter! Je merkt dat Carmen echt weet waar ze het over heeft. Door het fijne schema, de feedback en technieksessies merk ik dat ik verbeter in de sportschool. Ik ben nu echt aan het trainen ipv dat ik maar wat doe. En daardoor is het ook nog leuker!

Naast krachttraining werken we ook aan een stukje mindset, waar Carmen ook heel waardevol is. Ik kan soms nog eetbuien hebben en bijv door stress/slaaptekort last van beslissingsvermoeidheid. Ze oordeelt niet, maar koppelt juist dingen op een fijne manier terug waardoor ik anders ga denken en ook op dit vlak vooruitgang boek.

Inmiddels ben ik zo’n 7 kilo afgevallen, een stuk sterker en is mijn mindset enorm verbeterd. Ik kijk alleen maar heel erg uit naar de tijd die nog komen gaat!’

Kimberly

Online Coaching Premium

‘Vanochtend ging ik terug kijken en reflecteren op de afgelopen jaren. Een gevoel van trots en dankbaarheid gaat door mij heen. Ik begon mijn journey met Carmen in maart 2020.

 

Zij heeft mij zo ontzettend geholpen om de mind-set te creëren die ik nodig had om datgene te bereiken wat ik altijd wilde bereiken; een lichaam waarin ik mijn fijn en energiek voel. Het was soms niet makkelijk en er werd veel beroep gedaan op mijn discipline en doorzettingsvermogen.

 

Doordat ik mijn ‘doel’ en mijn ‘waarom’ voor ogen hield, ben ik door gegaan.
 
Ik zat niet lekker in mijn vel, was onzeker en bewoog amper. Onderaan de streep, als ik terug reken vanaf mijn zwaarste moment, ben ik in een jaar al ruim 18 KG kwijt geraakt.

 

Ik kan alleen maar zeggen dat ik mij nog nooit zo goed, energiek, in balans, vredig, dankbaar, zelfverzekerd en gelukkig heb gevoeld. Sporten heeft een plekje in mijn hart veroverd en ik zou niet meer zonder kunnen. Sporten verrijkt mijn geest en lichaam.

 


Thanks to Carmen haar wijze lessen van het afgelopen jaar en de steun van mijn dierbaren, gaat dit boven verwachting goed! Ik vond het spannend om zonder coach verder te gaan, maar ik heb aan mijzelf bewezen dat ALLES mogelijk is in het leven zolang je het echt wilt. Ik heb heel erg veel dankbaarheid voor Carmen en haar team waar ik lid van mocht zijn. Zij heeft mijn leven veranderd en verrijkt!’

Emma

Online Coaching Premium

Toen ik in juli 2021 terug kwam van een paar dagen vakantie besloot ik dat ik iets aan mijzelf moest veranderen. Ik voelde mij niet prettig in mijn bikini maar ook niet in gewone kleding. Ik volgde Carmen al een hele tijd en nu dacht ik; ik ga het doen!

In augustus ben ik begonnen, geen enkel moment spijt van gehad! Voornaamste reden voor mij was om weer een gezonde relatie met voeding te krijgen, weer lekker in m’n vel te zitten en een positief zelfbeeld te creëren.

Ik ben ondertussen iets langer dan een jaar bezig en wat een wereld van verschil! Mijn zelfbeeld is weer positief, relatie met voeding is weer in balans, energie voor trainen én ook nog voor m’n werk. Bovenop al deze punten ook nog eens ruim 20 kilo minder op de weegschaal en ook nog eens meer dan 18 cm kwijt in omvang. Mijn vetmassa blijft dalen, terwijl mijn spiermassa groeit! Ik ben nu al enorm blij en trots met dit resultaat!

Carmen is een topper en helpt je op alle fronten! Luistert goed, denkt met je mee en weet waar ze het over heeft. Carmen dankjewel voor je hulp naar dit resultaat en uiteraard gaan we gewoon door!’

Sandy

Online Coaching Basis PLUS

‘Mijn begon eind 2021 door het winnen van Carmen’s verjaardagsgive-away. Ik had hier aan meegedaan met het gedacht “ach, ik win nooit wat maar laten we toch maar meedoen”. En jawel, ik won en dat was net wat ik nodig had want ik was na een, zo goed als, stop van ongeveer 2 jaar net terug begonnen met fitnessen.

Mijn eerste maand ben ik gestart met vooral als doel een gezond voedingspatroon te creëren en terug lekkerder in mijn vel te zitten. Ik volgde Carmen al jaren op haar privé-account dus ik wist dat zij diegene was die me hier bij kon helpen. Én of ze dat gedaan heeft! Voor mijn fitnessstop had ik al enkele jaren ervaring maar nog nooit zo serieus. Ik koos altijd voor te lage gewichten, de gemakkelijke weg. Nu vind ik het zalig om elke week of in herhalingen te verhogen of in gewicht. Ik voel mezelf sterker worden week na week.

Ondertussen heb ik veel meer zelfvertrouwen, heb ik veeeeeel meer energie, ben ik fitter en sterker dan nooit te voren maar voor mij het allerbelangrijkste: zie ik mijn lichaam terug graag. Én die 8kg minder die is mooi meegenomen want ik ben niet bezig met dat getalletje op de weegschaal maar wel met wat ik in de spiegel zie. Carmen is écht een topper. Ze legt je alles mooi uit, is steeds bereikbaar, helpt je bij je moeilijke momenten maar geeft je ook die virtuele schop onder je kont als je die nodig hebt.

Ik heb deze maanden zo veel geleerd. Dikke dankjewel hiervoor. Voor nu gaan we samen nog een maandje knallen voor onze wegen scheiden en ik alleen verder ga met al je tips!’

Jorina

Online Coaching Basis PLUS 

‘De reden dat ik bij Carmen ben gestart is omdat ik al een aantal jaar met fitness en voeding bezig was, met als doel een strakker en sterker lichaam.

Ondanks dat ik gedisciplineerd was en trouw een paar keer per week naar de sportschool ging bereikte ik niet het gewenste resultaat. Ik besefte me dat ik niet echt een plan had en ‘maar wat deed’. Ik veranderde elke paar weken van aanpak omdat ik eigenlijk niet echt wist wat werkte voor mij.

Mijn wens was een passend trainingsschema en een caloriebudget, maar ik haal veel meer uit de coaching. Wat ik van Carmen leer zijn praktische kleine aanpassingen zoals niet meer nuchter trainen en daarnaast vele concrete tips over de uitvoeringen van mijn lifts. Maar waar ik vooral veel aan heb zijn de gesprekken over mindset. Ik heb de neiging een beetje door te slaan en té obsessief te worden, Carmen leert me naar het grote geheel te kijken en niet teveel in te zoomen op de kleine details.

Hierdoor heb ik naast zichtbaar resultaat ook voelbaar resultaat: ik voel me goed in mijn vel, ben fitter en heb veel energie. Dankjewel Carmen voor jouw inzichten en jouw kennis, we knallen nog lekker even door met als doel een fotoshoot in oktober.’

Linda

Online Coaching Basis PLUS

Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met Online Coaching bij Carmen. Tijdens de intake kwam al snel naar voren dat ik best wel wat wist van (kracht)training, maar dat ik ‘het even kwijt’ was. Ik was net 2 jaar moeder en ik was nog zeker 10 kilo zwaarder dan voorheen, had mijn voeding niet op orde en redde het gewoon weg niet alleen. Ik had hulp nodig. Samen bespraken we de voeding en spraken we 2x in de week trainen af.

Tijdens het trainen maakte ik regelmatig video’s om in te sturen, waar ik vervolgens weer feedback op kreeg. De tips en tricks op mijn techniek waren erg waardevol. Ik ben ook langs geweest voor een techniek sessie, waar ik ook veel aan heb gehad. Zo verbeterde mijn techniek en werd ik ook beter in de oefeningen die ik uitvoerde.

Af en toe heb ik een schop onder m’n kont gehad, maar Carmen heeft me laten inzien dat op een dag uiteten of een halve zak chips leeg eten, niet zorgt dat er geen progressie is. Als je daarna maar weer door gaat waar je gebleven bent. En dat heb ik geleerd! Gewoon de boel weer oppakken en verder gaan.

Sporten niet als een ‘moetje’ zien, maar als iets wat bij mijn leven hoort.
Je lichaam voeden ipv denken aan ‘slecht’ of ‘verkeerd’ eten.

Naast voeding en trainen, keken wij ook naar mijn cyclus, slaap, de gehele gemoedstoestand. Want alles heeft invloed op je lichaam en je kunnen. Ik heb goede inzichten gekregen en mijn leefstijl is volledig omgedraaid. Momenteel sport ik 4x in de week, mijn lichaamssamenstelling is verbeterd, mijn voedingspatroon is een gewoonte geworden en ik voel me fit en energiek.

De knop is om! En niet voor even, maar voor altijd. Thanks Carmen!’

Anoniem

Online Coaching Basis  & Premium

‘Als je twijfelt of je misschien coaching bij Carmen wil proberen zou ik zeggen: doe het! Carmen is super vriendelijk, benaderbaar én professioneel tegelijk.

Geen vraag is voor haar te vreemd en ze helpt je graag bij alles waar je tegenaan loopt rondom voeding/beweging/gezondheid. Als ze iets niet weet (wat niet vaak is!) wint ze deskundig advies voor je in of gaat ze op onderzoek uit.

Carmen kan je motiveren zonder hierin autoritair of pushy over te komen. Het samen met Carmen toewerken naar een vette fotoshoot zag ik als een van de hoogtepunten van onze coaching! Ik was super trots op mijn shape.

Ook heb ik van Carmen veel geleerd over voeding en macro’s en kan ik hierdoor nu bewuste keuzes maken. Natuurlijk heeft ze me ook veel geleerd over sport oefeningen, goede houding, correcte ademhaling etc.!

Carmen heeft enorm veel kennis, niet alleen over voeding en sport maar bijvoorbeeld ook over hormonale gezondheid. Ik heb hier zelf heel veel aan gehad! Ze heeft me informatie gegeven over mogelijke voordelen van stoppen met de pil en over de symptothermale methode (met behulp van het apparaatje Daysy).

Vorig jaar ben ik (wat overigens geheel mijn eigen keuze was) gestopt met de pil. Ik had aanvankelijk geen echte ovulaties en menstruaties, maar na driekwart jaar is het weer op gang gekomen en heb ik drie goede cyclussen achter de rug!

Ik geloof dat het advies van Carmen, o.a. met betrekking tot supplementen zoals bijvoorbeeld hoogwaardige omega 3, K2 en D2 (via Eqology!) daarbij echt geholpen heeft.

Super bedankt Carmen voor alle hulp, je bent een top coach! “

Ben jij de volgende?

Join #TeamCarmen en kies voor Personal Training of Online Coaching!