Contest of fotoshoot prep

Heb jij  de
wens om te stralen
op het podium,
of wil je jouw fysiek
klaarstomen voor een fotoshoot?

Join #TeamCarmen

Ik help je graag naar
een next-level fysiek.

Tijdens dit traject stomen
we jouw fysiek klaar
voor een competitie
of fotoshoot.

De duur van het traject
is geheel afhankelijk
van je start-punt en
je gewenste eindpunt.

Ben jij er klaar voor?

Wat mag je verwachten?

Wedstrijd

Wanneer je deel neemt aan een competitie, zien we elkaar in ieder geval elke 2 á 3 weken voor een fysieke check-up inclusief metingen en het doornemen van jouw posing routine.

Poseerlessen zijn niet inbegrepen, maar ik adviseer graag bij welke poseercoaches je de basis poses kunt aanleren.

De weg van A tot Z wordt volledig voor je uitgestippeld. Ik zal mee gaan naar de wedstrijddag en na de competitie help ik jou weer met het terug pakken van jouw routine en het creëren van een gezond vetpercentage en een gezonde mind-set.

Fotoshoot

Wanneer wij samen toe werken naar een fotoshoot, mag ook jij volledige begeleiding van mij verwachten.

De weg van A tot Z wordt volledig uitgestippeld en de week voor de fotoshoot zal ook extra aandacht krijgen. 

Ik ben in principe niet aanwezig bij de fotoshoot zelf, maar ik zal de dagen ervoor volledig voor je klaar staan. Mocht je mij wel mee willen hebben naar de shoot, kan dit in overleg.

Ook na het traject is een stukje nazorg heel belangrijk. Wanneer de fotoshoot is geweest, ben je dus nog niet van me af!

Ik blijf betrokken

Wat je ook kiest, je coaching stopt niet direct je fotoshoot of wedstrijd.

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk nazorg is bij zo’n traject. Terug naar een gezond lijf, een gezond vetpercentage, een goede bouw periode om spiermassa te bouwen en natuurlijk ook weer terug naar de mind-set van ‘het normale leven’. 

Je wedstrijd of shoot zit er misschien wel op, maar de coaching stopt nog niet. Het is verplicht om nog minimaal 2 maanden coaching af te nemen, in verband met de juiste zorg na je competitie of shoot.

Volledige coaching is dus wat je van mij mag verwachten. Van fysiek coaching, tot mind-set coaching!

Foto-album "Fotoshoots"