Contest of fotoshoot prep

Heb jij  de
wens om te stralen
op een Bikini of Fit Model competitie?
Of heb wil je je fysiek klaar
stomen voor een fotoshoot?

Join #TeamCarmen

Ik help je graag naar
een next-level fysiek.

Tijdens dit traject stomen
we jouw fysiek klaar
voor een competitie
of eenfotoshoot.

De duur van het traject
is geheel afhankelijk
van je start-punt en
je gewenste eindpunt.

Ben jij er klaar voor?

Wat mag je verwachten?

Contest

Wanneer je deel neemt aan een competitie, nemen we standaard het poseren even samen door tijdens de check-ups. Officiële poseerlessen zijn niet inbegrepen, maar ik adviseer wel bij welke poseer coaches je de basis poses kunt aanleren. Daarnaast zal ik als coach altijd mee gaan naar een wedstrijd (eventueel inclusief hotel overnachting) en alle stappen zo volledig mogelijk voor je uitstippen, van het werken naar de wedstrijd toe, als de wedstrijddag zelf.

Fotoshoot

Ben je voor een fotoshoot gegaan? Dan zal ik niet meegaan naar de fotoshoot zelf, maar uiteraard mag je van mij wel een volledig uitgestippeld plan verwachten naar je fotoshoot toe, met een peak week protocol en stappen voor de fotoshoot dag zelf.

Ik blijf betrokken

Wat je ook kiest, je coaching stopt niet direct je fotoshoot of wedstrijd.  Vaak wordt onderschat hoe belangrijk nazorg is bij zo’n traject. Terug naar een gezond lijf, een gezond vetpercentage, een goede bouw periode om spiermassa te bouwen en natuurlijk ook weer terug naar de mind-set van ‘het normale leven’. Volledige coaching is dus wat je van mij mag verwachten. Van fysiek coaching, tot mind-set coaching!

Foto-album "Bikini & Fit Model"

Foto-album "Fotoshoots"